Trädgårdsskötsel


Det man odlar måste man ta hand om på ett eller annat sätt, en trädgård sköter sig inte själv utan det gäller att man ger den lite kärlek då och då. I början av säsongen kan det vara lite mer trädgårdsskötsel än senare på året då man mer kan njuta av det som planterats.

Vissa lägger ner mer tid i  och på sin trädgård än andra och det har mycket med intresset att göra. En del har verkligen gärna fingrar och älskar att påta i jorden och se hur frön som sätts kommer upp och blir något helt fantastiskt vacker. Vissa saker i trädgården kanske behöver mer omvårdnad än annat. Buskar och träd kan behöva beskäras och ansas till i annat fall så bara växer de som de ska.

Många skapar sin trädgård med olika rum för rekreation och umgänge. Och viss kan det vara skönt ljumma sommarkvällar att slå sig ner i trädgården och njuta av den Svenska sommaren som kan vara något alldeles speciellt. Att få njuta av något man själv skapat är också en speciell känsla. Även att få se det man odlar få liv av sol, vatten och värme kan också vara något väldigt speciellt.