Stilren skandinavisk design


Något som passar in i de flesta hem är möbler ut den stilrena skandinaviska designen. Möbler med klassisk ändamålsmässig utformning tar inte över rummet, utan bidrar till balans och harmoni.

Skandinavisk design

Den skandinaviska designen är välkänd runt om i världen för dess geniala enkelhet och tidlösa utformning. Därför är efterfrågan stor på både nytillverkade möbler som äldre och något vi i Skandinavien kan vara stolta över, inte minst genom att själv möblera våra hushåll med någon eller några möbler av denna typen av design.

Möblera med skandinaviskt

Många av er kanske redan har ett hus eller en lägenhet möblerat med flertalet skandinaviskt laddade möbler utan att ni tänkt över det så mycket innan denna artikel. Det är inte alls konstigt om så skulle vara fallet så länge ni bor och befinner er just i Skandinavien. Möblerna går starkt även på den inhemska marknaden, av samma anledningar som på den internationella.

Om man vet med sig att man saknar eller kanske bara vill utöka med ännu en Skandinaviskt möbel är en unik nordiskt designad fåtölj från Brunstad både skön och praktisk, men likväl utsökt att se på. De finns i flera olika typer och passar bra in i de flesta miljöer, så länge färgen går ihop med resten av rummet och det redan etablerade färgschemat.

En sådan vacker fåtölj samt mycket annat i samma smak, hittar ni på walfrid.se som är Walfrid Svensson Möbler AB’s officiella sida på internet. De ger oss på sidan även möjligheten att välja och vraka på ett stort urval av andra nordiskt designade möbler med hög kvalité. Företaget finns fysiskt beläget på Nygatan 4 i Karlstad och ni som har turen att vara bosatt i Värmland kan räkna med fraktfri utkörning av inköpslistan.