Snyggt hemma


Är du både heltidsarbetande och renoverar, då är det inte alltid lätt att få tiden att räcka till. Hälften av alla människor idag känner att tiden inte räcker till och de längtar efter balans och mer till i sin tillvaro. 

Att både hinna med arbete och renovering, båda delarna helst på heltid, är det idag många som tampas med. Lägg då till då räcker inte dygnets 24 timmar till.  Vi är idag väldigt påverkade av media och andra människor där vi helst ska vara en stålperson som jobbar heltid, alltid har ett tipp topp hem, som bakar och lagar mat och har massor av tid till barn och dess aktiviteter. Detta är en formel som för mig rimmar dåligt och som inte är kapabel att genomföra.

StädningHushållsnära tjänster

Ett sätt att hitta en balans och hinna med allt vad dagen har att erbjuda är att ta in hjälp på de bitar där tiden brister. I och med RUT- avdragets införande 2009 finns det idag en möjlighet för ”vanliga Svenssons” att ta in hjälp med hushållsnära tjänster för att hinna med. I kategorin hushållsnära tjänster ingår många olika tjänster som kan göra att man hinner med mer av renovering och saker man tycker är roligt.

Här kommer några förslag på bra saker att ta hjälp av i hemmet samt var du kan hitta företag med tjänsterna om du bor i Stockholm.

Dessa är;

  • Fönsterputsning – Hemmiljö.se är ett företag som utför fönsterputs i Stockholm till både privatpersoner och företag. Hos dem har du en nöljkund garanti så du kan vara säker att jobbet blir riktigt utfört.
  • Barnpassning – nanny.nu är ett företag som inriktat sig på barnpassning. De är ett av landets marknadsledande företag inom branschen och har som måtto att skapa mer livskvalité och flyt för aktiva barnfamiljer.
  • Läxhjälp – studybuddy.se är ett företag i Stockholm som inriktat sig på läxhjälp. De har både läxhjälp för 7-16 år och för 16-19 år, beroende på om ditt barn går i grund- eller gymnasieskola. På deras sida kan du enkelt fylla i en intresseanmälan så kontaktar de dig efter, smidigt och enkelt.

Genom att få hjälp med många av de sysslor som man antingen inte har tid med eller inte gillar att göra, skapas mer tid att hinna med det man är intresserad av. Man finner tid för att prioritera de sysslor man får energi från. Kanske du nu hinner med att ta tag i sovrummet som behöver en uppfräschning eller ta med barnen på en heldag på leklandet.