Sänggavlar


Har du en säng du trivs med men inte riktigt är nöjd med hur ditt sovrum ser ut. Då kan en sänggavel eller en sängram vara lösningen. Med rätt sänggavel eller sängram kan du addera ytterligare en dimension till ditt sovrum. Sängen är en central möbel i sovrummet och den kräver sitt utförande. Idag finns det alla möjliga sänggavlar och sängramar att välja mellan, som passar alla stilar och utföranden. Just för att kunden ska kunna hitta just den sänggavel som passar sitt sovrum bäst.

Sovrum

Val av material på sin sängram är en liten smaksak. Vissa föredrar att ha en sänggavel eller sängram i någon form av träslag, för att den ska vara tålig och även lätt att hålla ren. Detta kan vara den perfekta sänggaveln eller sängramen för småbarnsfamiljen för att undvika alla former av fläckar. Här finns ändå stor variationsmöjlighet med allt från strama enkla sänggavlar till mer robusta och rejäla. Om man vill skapa en mer mysig och lyxig miljö i sitt sovrum brukar många välja en sänggavel i tyg. Här finns det en uppsjö av modeller, former och tygmaterial att välja mellan. Allt från en lite mer stilren sänggavel i skinn till en mer romantisk sänggavel i dova toner med detaljer som knappar eller tofsar.

I Svenska hem idag ser man mer och mer att vi inreder efter vår egen smak och inte låter modet styra hela vår inredning. De stora inredningstrenderna idag är fortfarande New England inspirerad eller Shabby chic inspirerad inredning med mycket vitt och naturtoner som beige, brun och grå. Men det behöver inte betyda att ditt sovrum ska influeras av det. Eftersom vi idag går mycket efter eget tycke och smak är det bra att i sovrummet kunna designa sin egen sänggavel som passar just in i sitt sovrum.

Jag har surfat runt lite på nätet och en butik jag fastnat för som verkligen kan anpassa sänggaveln efter kundens egna idéer och behov är AZ Design. Hos dem kan man måttbeställa och skräddarsy sin helt unika sänggavel, eller sängram, just efter sina egna behov. Här kan man välja storlek och form samt att de har en uppsjö av olika tyger, skinn och specifika detaljer som kunden önskar. Sänggavlarna eller sängramarna är unikt framtagna just för kunden och leveranstiden är endast 4 veckor på en skräddarsydd sänggavel.