Olika rum


Inredning är något som bara blir allt populärare bland oss svenskar, vilket framför allt syns i form av att inredning och dylikt tar väldigt stor plats i olika medier.

Då man tidigare kanske främst lade krut på att inreda stora och ”viktiga” rum såsom vardagsrum och kök är det numera vanligare att lägga tid på inredningen också i andra rum i hemmet.

Hemma kontor

Hemmakontor

För den som driver eget företag och arbetar mycket på hemmaplan så att säga kan det vara en bra idé att inreda hemmakontoret lite snyggt och prydligt. När man ska inreda ett hemmakontor finns det ett antal olika alternativ, exempelvis så kan man välja en modernare stil med flashiga kontorsmöbler och liknande eller så kanske man trivs bättre i ett mer klassiskt inrett kontor. En variant är att låta sig inspireras av tv-serien Mad Men och inreda kontoret på det viset. Hur man än väljer att göra så är det absolut viktigaste att man själv trivs i sitt hemmakontor och att det är en stimulerande arbetsmiljö.

Träningsrum/hemmagym

Vill man inreda sitt hemmagym eller träningsrum finns det många vägar att gå, lite beroende på hur många redskap eller liknande man har. Dock är det viktigt att tänka på att det finns mycket plats att röra sig på. Någonting som finns på många gym är speglar, vilket kan vara ett alternativ när man ska inreda sitt gym. En annan idé kan vara att inreda rummet med träningsrelaterade saker, som till exempel affischer på tränade personer, varför inte Arnold själv, eller affischer med träningsprogram.

Att ha ett bord med lite olika träningsböcker är en annan sak som förstärker känslan av att det är ett träningsrum man befinner sig i. Gröna växter av olika slag är också något som faktiskt är ganska snyggt att ha i ett gym.

TV-biorum

Har man ett speciellt rum där man tittar på TV, man kanske till och med har någon form av hemmabio kan det vara kul att även inreda detta lite snyggt, gärna så att det blir så mycket biokänsla som möjligt med sköna soffor och fåtöljer. Ett bra tips är att även låta exempelvis DVD-samlingen eller liknande utgöra en del av inredningen. Även gamla videobandspelare och VHS-band kan fungera alldeles utmärkt som inredning. På väggen är det förstås givet att ha olika typer av gamla filmaffischer och dylikt.