När det blir dags att sälja


Om du liksom jag bott i lägenhet hela ditt liv och till slut kommit till insikt att du behöver något mer så har du garanterat ställts inför samma problem. Jag skulle vilja berätta en personlig historia, kanske har du nytta av den.

Till salu

Jag har bott i en lägenhet på Södermalm ända sedan jag flyttade från föräldrarna. Mina föräldrar hade haft den goda smaken att ställa mig i bostadskö redan som ung så jag fick en hyresrätt på en ganska attraktiv plats på Söder. Om du bott i Stockholm så vet du vad det är värt. 2007 blev min hyresrätt omvandlad till bostadsrätt med resten av huset och jag betalade en visserligen ansenlig slant men ändå klart under marknadsvärdet.

När jag 5 år senare bestämt mig att det var dags för ett hus, jag har ändå både man och barn och lägenheten började kännas trång, visste jag inte alls var jag skulle vända mig. Jag ville ha hjälp av en mäklare jag kunde lita på som dessutom inte skulle ta så mycket betalt att jag förlorade hela den vinst som inte skatten skulle äta upp.

Jag hittade en lösning i en tjänst som gör det så mycket enklare att välja mäklare. De tog in offerter åt mig, jag fick 6 st men de sa att det varierar. Bland dessa 6 kunde jag helt enkelt välja den som verkade bäst och det allra bästa med tjänsten, även mäklare jag pratat med innan gav mig billigare offerter än de jag själv tagit in. Förmodligen visste de att de inte var ensamma att lämna offert den här gången.

Ett stort tack till tjejen på mäklarestockholm.org som hjälpte mig sälja min lägenhet på ett enormt smidigt sätt och om du, kära läsare, besök. http://xn--mklarestockholm-0kb.org/