Inredning som inte kostar för mycket


Att inreda och förändra i hemmet behöver inte kosta skjortan. Du kan faktiskt med små medel göra stor förändring i inredningen, utan att det kommer att kosta skjortan. Här är lite tips.

Soffan

Många av dagens soffor har faktiskt bytbara tyger. Bara för att du är less på vardagsrumssoffan behöver inte hela soffan bytas ut. Har du kanske en IKEA soffa som står där hemma är det enkelt. Förutom IKEA finns det många andra ställen att hitta fina överdrag till IKEA soffor. Bemz är en leverantör där du kan hitta många fina tyger i linne, riktigt snygga.

Fönstren

Är du less på dina prydnader i fönstren och vill få lite fint inför hösten och vintern? Då är glas ett material att använda. Idag är det väldigt populärt med glas och du kan göra riktigt snygga kreationer i fönstren enbart med glas. Kolla i gömmorna hemma och ställ fram alla glasprydnader du har. Det är helt rätt.

Gamla möbler

Gamla möbler kan lätt kännas trista efter en tid. Ett tips är att förnya dem lite, med tapet. Genom att köpa tapetprover kan du enkelt tapetsera på byrålådorna och få en byrå som både är ny och originell. En byrå som ingen annan har.

Har du bord hemma som känns tråkiga, slipa och måla dem. Genom att välja en ny färg på soff- eller matbordet får du genast ett nytt bord, ett bord som inte kostar skjortan. Trendigt för i höst är att välja lite mer framstående färger som mossgrön eller solgul.