Hemmabio


Kanske har du många gånger funderat över en hemmabio-anläggning men inte tyckt att du haft råd. Vi ger tips om hur du skall kunna skaffa en härlig anläggning utan att det behöver kosta skjortan!

Hemmabio

Det kan vara ganska mycket pengar man måste hosta upp om man skall köpa ett färdigt hemmabio-paket. Vi föreslår istället att du köper de olika delarna där de är som billigast. Det gäller att få tag på en billig TV och det trevligaste är att ha en platt-TV att montera upp på väggen. Den bör vara riktigt stor för att man skall få den där riktiga bio-känslan. Det kan vara intressant att söka på Pricerunner för att hitta en riktigt billig TV någonstans i landet. Det kan skilja ganska mycket i pris och man kan tjäna en hel del pengar på att söka efter den billigaste produkten.

Ljudanläggning

Det som verkligen är viktigt att lägga en del pengar på är riktiga högtalare. Det är ofta ljudet som kan framkalla den riktiga bio-känslan. Köp fyra bra högtalare och placera dem på olika ställen i rummet och även bakom TV-tittarna. Om det är något man skall lägga pengar på när man vill skapa sin egen anläggning så är det ljudet. Snåla alltså inte på detta inköp.

Se filmer från Internet

Idag finns många möjligheter att se bra filmer genom att abonnera på olika tjänster från Internet. Man är alltså inte enbart hänvisad till Viasat för att ha stor tillgång till filmer. Vid ett Internet-abonnemang har man möjlighet att välja film och man kan lika gärna se den klockan åtta på morgonen som klockan åtta på kvällen. Detta ger stor flexibilitet. Om du vill koppla in datorn till TV:n för att ha möjlighet att se filmen eller serien på en större skärm måste du köpa en HDMI-kabel. Länken du ser går till en firma som tillhandahåller mycket bra och billiga kablar. Med en sådan kommer du enkelt att kunna koppla till datorn och se dina filmer i din egenhändigt kombinerade hemmabio-anläggning.