Heminredning


Det finns väldigt många trevliga sidor på Internet som handlar om heminredning. Det är verkligen inte lätt att hinna med att följa alla, men vi gör så gott vi kan. Naturligtvis kan vi inte följa med i ”alla” bloggar och sidor med tips för hemmet, men vi har några stora favoriter vi försöker att titta in till lite nu och då. Vi har också några favoritmagasin som ger mycket värdefulla tips på nyheter inom heminredning. Om du följer vår sida kommer du att få det bästa ur alla dessa bloggar och magasin.

Heminredning

Tidningar

De magasin vi tycker är allra trevligast att hämta information ur är Sköna Hem och Allt i Hemmet. Dessa tidningar kommer ut en gång per månad och de kan ge intressanta tips när det gäller heminredning. Allt i Hemmet är en anrik tidning som getts ut ända sedan 1956 och det är Bonnier Tidskrifter som ger ut magasinet. Idag är utbudet mycket större än det var på 50-talet och det har tillkommit en hel del specialmagasin. Ett sådant intressant magasin är Bad & Kök Guiden som är en tidning som specialiserat sig på nyheter vad gäller design och inredning i kök och badrum. Här får man information om nyheter på marknaden och vilka som levererar produkterna. Tidningen kommer ut i fyra exemplar per år.

Något som blivit mycket intressant inom heminredning idag är det antika. Här finns en tidning som är mycket värdefull för dig som gillar att gå på auktioner och köpa antikt. Den heter kort och gott Antikvärlden och det är en tidning som nästan är ett ”måste” om du vill fynda på auktioner. Det är verkligen inte lätt att veta vad en antik pryl är värd och i Antikvärlden får man tips på var man kan hitta bra auktioner och också vad den antika vasen eller soffan bör kosta. Tidningen utkommer med 12 exemplar per år.