Det perfekta hemmet


Har du för avsikt att förverkliga din dröm om den ”perfekta villan” eller ”drömlägenheten”? Det behöver inte vara en lyxkåk på 70 miljoner kronor utan kanske något enklare men som känns mer som ditt personliga hem där allt är skräddarsytt för ditt behov och din smak.

Drömvillan

Om du smått börjat planera för det perfekta hemmet så finns det många saker som tåls att tänka på. I drömmarnas värld ser du kanske redan huset med dess vita vackra fasader, dess marmorgolv och dess inre takbjälkar av furu. En stor glasinramad altan som förlänger sommaren tack vare en tjusig möblering med mörka tygsoffor invid ett elegant glasbord. Interiören av ditt hus är dekorerat i lantligt och shabby-chic, allt är vitt och eller ljusgrått och du lyfts upp varje gång du kliver upp på morgonen och ser den ljusa och öppna planlösningen.

Kök och vardagsrum har du lyckats integrera i en totalösning där köksmöbler och redskap smälter in med det ljusa och tjusiga stora vardagsrummet. Köksgolvet är givetvis laminatgolv och övriga delar av köket är har den allra senaste trendutrustningen.

Även om du ser ditt ideala hem till yta och dekor så får du inte glömma bort att täcka säkerhetsaspekten. Du vill ju inte att någon skall inkräkta på ditt hem och du vill vara helt garderad mot det oväntade inbrottet. Oftast är det ju säkerhetsbiten man helst vill glömma bort eftersom vi tror att vi lever i en totalskyddad värld. På sätt och vis bor och lever vi säkert i våra hem i Sverige men det är alltid bäst att investera det där lilla extra för att leva med vissheten om att man gjort sitt yttersta för att hålla hemmet intakt när det gäller säkerheten.

Ska vi sova gott på kvällarna i våra drömhus så bör vi vara garderade med ett bra larmsystem. Det finns idag fler säkerhetsbolag än tidigare som erbjuder konkurrenskraftiga säkerhetslösningar med larm från de allra senaste teknologierna. Det är därför värt att titta igenom några alternativen innan du tar ett beslut. I Sverige är vi med internationella mått mätt säkerhetsmedvetna, men det skadar aldrig om man sätter sig in i frågan och blir ännu mer bekant med hur larm och säkerheter fungerar. När du vet hur din säkerhetslösning ser ut så kan du med stolthet säga att du ditt drömhus är fullbordat.