Home » Dags för flytt

Har du kommit till en punkt i livet där du har bestämt dig för att byta bostad? Det kan vara av olika anledningar, familjeförhållandena har förändrats på ett eller annat vis. Eller ni känner bara att nu är det dags för något nytt?

Att sälja sin bostad är inga konstigheter med alls, antingen så säljer du den själv genom kontakter och egen annonsering eller så använder du dig av en mäklare som hjälper dig att sälja din bostad. Oavsett vad du väljer så vill du att din bostad ska se så bra ut som möjligt inför försäljningen och då är homestyling ett bra sätt att få bostaden att se perfekt ut. Gör en checklista på vad du bör göra, här följer några exempel!

  • Röj ut allt som inte ska vara kvar vid fotografering och visning
  • Låna ihop andra saker som du kanske saknar av vänner och bekanta
  • Behöver det renoveras någonstans i bostaden
  • Det kan vara de små detaljerna som gör det, frukt, färska kryddor och snittblommor

Att styla sin bostad gör att de som ser annonserna och bilderna eller kommer på visning ser annorlunda på bostadens potential än om den skulle vara precis som ett vanligt hem. Man målar gärna upp en bild att så här skulle jag vilja ha det om jag köpte bostaden. Därför är homestyling viktigt. Om du säljer via mäklare så kolla upp om de har tillgång till någon som kan hjälpa dig om du inte själv har tid och möjlighet att styla din bostad. Eller så söker du på nätet om det finns någon i din närhet som erbjuder den tjänsten.