Använd rot-avdraget vid ommålning av husfasaden


När man bestämt sig för att det är dags att måla om huset så gäller det också att välja om man vill lägga ner sina semesterveckor på att göra detta själv eller om man vill anlita en professionell firma för att snabbare utföra arbetet. 

sh_paint_dirty_renovation_

Att det går fortare för dem är inte så konstigt, de har tillgång eller samarbete med andra företag för att komma åt det som behövs, det vill säga stegar, skylift eller byggnadsställningar. De har också kunskapen och vanan inne för att utföra arbetet så bra som möjligt och med garanti för att det ska hålla.

Det är inte bara tidssparande idag utan även penningsparande om du använder dig av rot-avdraget när du anlitar din målarfirma. Se först till att ta in offerter från några olika firmor så att du har lite att välja mellan och fråga samtidigt mer om rot-avdraget. Vad kan du göra avdrag på och hur mycket. Ta också reda på olika referenser från tidigare kunder och vad de anser om de jobb som firman gjort.

En målare har oftast också bättre tillgång och priser på olika färger och material och har de inte tillgång till egna byggnadställnigar så har de oftast några samarbetspartners där du också kan spara in en slant genom att köpa tjänsten komplett.